вторник, 26 декабря 2017 г.


        З Новим Роком вітає читацький клуб «Джерельце»  бібліотеки-філії №7 міста Нікополя  


Зима не  балує нікопольців пухнастим сніжком , щоб можна було  пограти в сніжки. Фахівці бібліотеки-філії №7 разом з членами читацького клубу «Джерельце» поринули в підготовку до Новорічного свята:
спочатку святково прикрасили бібліотеку, яскраво, по – новорічному, оформили полички дитячого та дорослого абонементів.  Потім довго розробляли новорічний сценарій, виготовляли костюми, декорації,  відбирали музичний супровід героям спектаклю  « Дід Мороз зустрічається з казковими героями».
А потім розпочались репетиції - процес створення спектаклю, моменти спроб і помилок, моменти експериментів і пошуку. 


Ще на грудневих зустрічах у клубі «Джерельце» діти мали можливість познайомитись з традиціями святкування Нового року в різних країнах світу. Отож вирішили з ними познайомити і своїх друзів. І ось настав день премєри. Учасники клубу  «Джерельце»  зібрались в культурному центрі «Оберіг» , всі в карнавальних та сценічних костюмах.
На сцені- ялинка, яку подарував дітям депутат  мікрорайону - Осика Дмитро Сергійович.  Зустрічають Новий рік всі діти планети по-різному. А у нас в країні вірять в новорічні дива, які відбуваються в новорічну ніч, вірять в казку.
.
Про що сперечалися на сцені Маша і Вітя? «Не буває в наші дні чудес на світі для тих, хто не вірить в них сам». І ось Казкарка запросила глядачів у чарівний світ новорічної казки,
під звуки фанфар відкрилася завіса. 
На сцені з'явилися перші герої:  Шапокляк, яка не вірить в Діда Мороза, і ​​Піхтошка зі своєю гармошкою (ці ролі талановито зіграли учні 9 класу Гуртовенко Яна і Кураков Богдан),

Червона Шапочка і Вовк (учні 4-го класу школи №19 ).


Дуже синхронно виконували рухи під музику Сніговички-ведучі, вони навчали глядачів, як потрібно грати в сніжки. 
Баба Яга і Лісовик намагались зіпсувати свято,
але добрі сили знову перемогли.


Прийшла Зима , прийшов Новий рік , прийшла Снігуронька з Дідом Морозом.

Ці ролі виконали учні шкіл №19, №22 -Ярошенко Ярослав , Ларіонова Таня,  Микитенко Катя, Сальник Альоша.

Ніхто з дітей не знав про те, хто буде виконувати роль  Нового 2018 року. І тільки під час вистави познайомилися з новачком нашого клубу – Мишком  Дорудою,
 який чудово впорався зі своїм першим дорученням. 
Глядачі у захваті, вони ще довго будуть згадувати виставу, яку підготували для них юні актори читацького клубу "Джерельце" міста Нікополя.

Комментариев нет:

Отправить комментарий