четверг, 5 января 2017 г.

Новий 2017 рік прийшов до бібліотеки!
5 січня у культурному центрі «Оберіг» друзі нашої бібліотеки весело святкували.

У Новий рік всі діти чекають дива. У цей дивовижний час навіть дорослі готові повірити в диво. Друзі нашої бібліотеки -жителі мікрорайону третьої дільниці нашого міста - взяли участь у святковій програмі «Улюблені  казкові герої зустрічають Діда  Мороза та  Снігуроньку», яку підготували для жителів мікрорайону члени читацького клубу  «Джерельце». Активісти  клубу  допомогли у виготовленні костюмів  для театралізованої  вистави. Готувались ретельно, тому і отримали гучні глядацькі оплески.

Похід на казкове дійство - це подія сімейна, на свято багато хто прийшов сім'ями. У всіх новорічних виставах  головними дійовими персонажами, звичайно ж, залишаються Дід Мороз і Снігуронька.

Діти  підготували новорічну виставу про те, як казкові персонажі рятували викрадену Снігуроньку. Тут був і Поштар  Пєчкін, і Кіт в чоботях, і Червона шапочка, і Новорічна ніч, Попелюшка, Фея, Принцеса,
казкові лісові звірі, Зима із свитою сніжинок, Сніговичок - всього 18 юних акторів. Вони співали пісні, водили хороводи з Дідом Морозом і Снігуронькою, грали з маленькими глядачами в рухливі ігри, танцювали, загадували загадки, а в завершенні свята всі отримали сувеніри - наклейки від Снігуроньки.

Нагадаємо, на цьому тижні святкові заходи пройдуть в школах. Зимові канікули це завжди весело і цікаво!

Комментариев нет:

Отправить комментарий