четверг, 10 декабря 2015 г.

Безкоштовний WI-FI інтернет доступ бібліотеки-філії №7

Сучасне життя досить складно уявити без використання комп’ютерної техніки.
вчені підрахували:
· обсяг інформації, що пересилається через штучні супутники землі протягом двох тижнів, достатній для заповнення 19 млн. томів; · щодня у світі публікується 7000 наукових і технічних статей;
· у наступні три десятиліття відбудеться стільки ж змін, скільки їх було за останні триста десятиріч;
за час навчання в школі учень отримує стільки інформації, скільки його бабуся і дідусь за все життя
Ніколи не пустує в бібліотеці Інтернет-центр. Тут ми працюємо із студентами, для них готуємо тематичні виставки книг, списки літератури, даємо рекомендації з написання творчих робіт. З 2013 року читачі можуть скористатися в читальному залі та Інтернет-центрі бездротовим доступом в Інтернет на базі технології Wi-Fi зі своїх ноутбуків.
Ця послуга безкоштовна. Молодь і підлітки із задоволенням приходять на заняття і тренінги, де отримують різні навички роботи на ПК,готують реферати,курсові роботи,вишукують матеріали до різних заходів,роздруковують,виготовляють плакати, буклети та інше, але Інтернет створив загрозу інформаційного безладу, небезпеку використання користувачами випадкового матеріалу,іноді помилкового.
Про культуру інформування розповідає на своїх заняттях бібліотекар-програміст Корзун О.І. Заняття він проводить безкоштовно. В Інтернет-центрі користувачі бібліотеки дивляться відео, слухають музику і просто спілкуються, використовуючи різні сервіси Інтернету.



Комментариев нет:

Отправить комментарий